Inhalt
Initial study programme (*)Tourismusmanagement (auslaufend, wird ersetzt durch a.o. Master Tourismusmanagement) (K 992/955)
|
|
|
|
(*) Unfortunately this information is not available in english. |
|
Overview |
ECTS Credits |
Basic in Business Administration for Tourism | 4,00 | ........ VU (*)BWL im Tourismus einschließlich Qualitäts- und Projektmanagement | 2,50 | ........ VU Human Resource Management and Leadership | 1,50 | Operational Accountancy, Controlling and Financing | 5,50 | ........ VU (*)Einführung in das betriebliche Rechnungswesen | 2,50 | ........ VU Basics in Controlling and Financing | 3,00 | Tourism Management and Leisure Industry | 4,00 | ........ VU Tourism Management | 3,00 | ........ VU Leisure Industry | 1,00 | Market research, Sociology und Psychologiy in Tourism | 2,50 | ........ VU (*)Marktforschung einschließlich Tourismusstatistik | 1,50 | ........ VU (*)Tourismussoziologie einschließlich Motivforschung | 1,00 | Basics in Political Economics | 2,50 | ........ VU Basics in Political Economics | 2,50 | Marketing for Tourism and Social Media Marketing | 5,00 | ........ VU Basics in Marketing for Tourism | 2,00 | ........ VU Social Media Marketing for Tourism | 3,00 | (*)Touristisches Themenmanagement einschließlich Sport- und Gesundheitstourismus | 3,00 | ........ VU (*)Einführung Themenmanagement | 1,00 | ........ VU (*)Sporttourismus | 1,00 | ........ VU (*)Gesundheit, Wellness, Medizin | 1,00 | Cultural tourism | 3,50 | ........ VU (*)Grundlagen Kulturtourismus einschließlich Industrietourismus | 3,50 | Basic of scientific work | 3,00 | ........ VU (*)Wissenschaftliches Arbeiten und Präsentationsmanagement | 3,00 | English for Tourism | 10,00 | ........ VU Business English for Tourism 1 | 2,00 | ........ VU Business English for Tourism 2 | 2,00 | ........ VU Case Studies 1 | 2,00 | ........ VU Case Studies 2 | 2,00 | ........ VU Case Studies 3 | 2,00 | Business start up and Strategic Management and Development | 7,50 | ........ VU (*)Unternehmensgründung, Bewertung, Businessplan | 4,00 | ........ VU (*)Übergabe, Positionierung und Neuausrichtung | 3,50 | Substainable Tourism | 4,50 | ........ VU Green Tourism | 2,50 | ........ VU (*)Kulinarik | 2,00 | Event- and Congressmanagement | 2,00 | ........ VU (*)Event, Veranstaltung und Erlebnisinszenierung | 2,00 | |
|
|